Eylem Tok ve oğlu New York'ta: Acılı baba ise taziye bekliyor!

İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, karşı tarafın kendisiyle dolaylı iletişime geçildiğini belirtti. Mısır'dan ABD'ye kaçan Eylem Tok ile oğlunun kahkaha dolu son fotoğrafları ise gazeteci yazar Razi Canikligil tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

GÜNDEM 14.03.2024, 10:38 Buse Önder
Eylem Tok ve oğlu New York'ta: Acılı baba ise taziye bekliyor!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan ve bir kişinin ölümüne, dört kişinin ise yaralanmasına neden olan kazada, maktul Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, karşı tarafın dolaylı olarak kendileriyle iletişime geçtiğini açıkladı. Baba Aci, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendileriyle taziye ile ilgili dolaylı bir iletişim kurulduğunu belirterek, "Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye" ifadelerini kullandı.

Aci'nin ifadesine göre, karşı tarafın yakın bir aile dostu aracılığıyla iletişim kurulduğu ve 10-12 gün sonra dolaylı olarak taziye için geleceklerinin iletildiği öğrenildi. Ancak Aci, henüz kendisiyle doğrudan iletişime geçen olmadığını belirtti.

‘Teslim olsunlar, ertesi gün gelsinler’

Maktul Oğuz Murat Aci'nin babası, "Maddi ve manevi yanımızda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp buyurun gelin dedik. Fakat şu ana kadar benimle iletişime geçen olmadı. Bir aile dostumuz aranmış, böyle konuşulmuş. Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye. Sizlere de bilgi vereceğim, aile benim taziyeme geliyor diye" şeklinde konuştu.

Baba Aci ayrıca, kazadan bu yana ayakta durmakta güçlük çektiğini ifade ederek, soruşturma sürecinin devam ettiğini ve henüz yeni bir gelişme olmadığını da vurguladı.

New York’ta görüntülendiler

Diğer yandan, kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin annesi Eylem Tok ile oğlunun son fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. New York'ta çekilen fotoğraflarda, anne ile oğlunun mutlu anları dikkat çekti.

Ne olmuştu?

Bu acı olayın yaşandığı kazada, arıza yapan bir ATV motorunu kontrol eden gruba lüks bir cipin çarpması sonucu Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, dört kişi ise yaralanmıştı. Kazayı yapan aracın sürücüsü ise Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur'un oğlu olduğu tespit edilmişti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olay sonrasında yaptığı açıklamada, firari anne ve oğlunun Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini belirterek, şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edildiğini ifade etmişti.

Yorumlar (0)