Robert De Niro, Filistin yanlılarına mı bağırdı? Oyuncunun ekibinden açıklama

Robert De Niro'nun, Filistin'i destekleyen bir grup göstericiye bağırdığı video, sosyal medyada gündeme oturdu. Oyuncunun ekibi, söz konusu video hakkındaki gerçeği açıkladı.

MAGAZİN 02.05.2024, 10:37 Hakan Öksüz
Robert De Niro, Filistin yanlılarına mı bağırdı? Oyuncunun ekibinden açıklama

Usta aktör Robert De Niro'nun Filistin'i savunan göstericilere bağırdığı öne sürülmüş, yayınlanan video sosyal medyayı sallamıştı. Hollywood yıldızının ekibi, tartışmalara neden olan video hakkında açıklama yaptı.

Sosyal medyada De Niro tartışması

Sosyal medyada paylaşılan bir klip, Hollywood yıldızı Robert De Niro'nun tepki görmesine neden oldu. Filistin'e destek veren protestocu bir gruba bağırdığı görülen 80 yaşındaki aktör, eleştiri oklarına hedef oldu.

Ünlü oyuncu, videoda ne diyor?

Videoda protestoculara bağırdığı görülen De Niro, "Bu film değil, gerçek. Bu çok tehlikeli, bunu yine yapacaklarını ifade ediyorlar. Bunu hiçbirimiz istemiyoruz. Hadi ciddiye alalım bunu." ifadelerini kullanıyor.

De Niro'nun ekibi: "Senaryo gereği söylenen sözlerdi"

Oyuncunun söz konusu videodaki tepkisinin, İsrail'e verdiği destek verdiği gösterdiği iddia edildi. Usta oyuncunun ekibi, söz konusu iddiaları yalanladı. 

"Zero Day" isimli bir dizi için prova yapan Robert De Niro'nun, söz konusu ifadeleri senaryo gereği sarf ettiği kaydedildi. New York'ta 27 Nisan'da çekilen videonun, dizi çekimleri esnasında yapılan provaya ait olduğu belirtildi. Görüntülerdeki herkesin ücretli çalışan olduğu bildirildi.

Yorumlar (0)