Athena Gökhan da Can Yaman'a tepki gösterdi

Son dönemde her yaptığı olay olan isim Can Yaman'a tepkiler sürüyor. Sosyal medya üzerinden Can Yaman'ı eleştiren isimler arasına Gökhan Özoğuz da katıldı.

MAGAZİN 05.12.2019, 13:44
Athena Gökhan da Can Yaman'a tepki gösterdi

"Erkenci Kuş" dizisi sayesinde kariyerinde önemli bir ilerleme kaydeden ve son dönemde yurt dışında gördüğü aşırı ilgiyle gündemde kalan Can Yaman, kendisine gösterilen bu ilginin çok abartılı olduğu yönünde haberlere konu oluyordu. Bu süreçte arka arkaya yaptığı talihsiz açıklamalarla çok daha farklı bir gündem başlığı durumuna geldi.

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Can Yaman verdiği bir röportajda partnerinin kendisiyle oynaması için yüksek libidoya sahip olması gerektiğini söyleyen ve tepki çeken Yaman, son olarak da İspanya’da katıldığı bir canlı yayında kullandığı yakışıksız ifadeler ile gündeme geldi. Programdaki bir kadın seyircinin “Bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin?” şeklindeki sorusunu Can Yaman, “Arka odaya geçelim kanıtlayayım.” diye yanıtladı. Verdiği bu cevap kısa süre içerisinde ciddi bir tepkiyle karşılaştı. Bu sözlere tepki gösteren isimler arasına şimdi de Gökhan Özoğuz eklendi.

Özoğuz, Sözcü gazetesinin Twitter paylaşımını alıntılayarak, "Allah'ım bir yerden verip bir yerden alıyorsun" notunu paylaştı.

Yorumlar (0)