Trabzonspor'da Kamil Grosicki sesleri!

Abdülkadir Ömür'ün boşluğunu Ocak ayında doldurmanın planlarını yapan Trabzonspor sağ kanada transfer planlıyor. Menajerler tarafından, daha önce Sivasspor'da oynayan Kamil Grosicki, bordo-mavili takıma sunuldu.

SPOR 05.12.2019, 13:56
Trabzonspor'da Kamil Grosicki sesleri!

Abdülkadir Ömür'ün sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından sağ kanatta problemler yaşayan Trabzonspor, devre arasında bu probleme çözüm bulmak için çabalayacak. Tecrübeli teknik direktör Ünal Karaman, şampiyonluk yarışının ikinci yarıda daha çetin geçeceğini ifade ederken, mutlaka eksiklerin giderilmesini talep etti.

Yönetim Ocak ayında kesin olarak sağ tarafa ekleme yapacak. Daha önce Emre Kılınç için nabız yoklayan bordo-mavili takımın gündeminde çok fazla isim yer alıyor. Menajerler tarafından da Trabzonspor'a sürpriz bir ismin olarak Kamil Grosicki'nin önerildiği ifade edildi. Türkiye'de daha önce Sivasspor'da oynayan yıldız futbolcu, 2014 yılının devre arasında Rennes'e transfer olmuştu. Oradan da Hull City'ye tam 9 milyon Euro'ya transferi gerçekleşmişti. İngiltere Championship takımında forma giyen Grosicki'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Kamil Grosicki ile ilgili görsel sonucu

19 karşılaşmada, 6 gol ve 2 asist

Ocak ayı transfer döneminde Ada temsilcisinin yüksek bir bonservis isteme ihtimali oldukça düşük gözüküyor. Championship'te bu sezon 19 karşılaşmada forma giyen Grosicki, 6 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu. 31 yaşındaki oyuncu, Polonya Millî Takımı'nda ise kariyeri boyunca tam 73 karşılaşmada görev aldı. Trabzonspor Yönetimi, Grosicki adını teknik direktör Ünal Karaman'a sorduktan sonra değerlendirmeye başlayacak. Maliyeti hakkında da detaylı bir çalışma yapılacak.
 

Yorumlar (0)