Yavuz Selim Demirağ'a saldırı

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde saldırıya uğradı. 5-6 kişilik bir grubun sopalı saldırısına uğrayan usta gazeteci GATA'da tedavi altına alındı.

GÜNDEM 11.05.2019, 08:35 11.07.2019, 15:58
Yavuz Selim Demirağ'a saldırı

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ saldırıya uğradı. Bir televizyon kanalında yaptığı programın ardından evine dönen deneyimli gazeteci, evinin önünde 5-6 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Demirağ'a arkadan saldırıp beyzbol sopalarıyla darp eden saldırganlar çalıntı plakalı bir araçla olay yerinden kaçtı. Demirağ, ailesi tarafından Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırıldı.

Demirağ'ın sağlık durumu

Edinilen bildiye göre Demirağ'ın GATA'daki kontrolleri devam ediyor. Demirağ'ın bilincinin açık sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Demirağ, kontrol amaçlı hastanede müşahade altında tutuluyor.

Olay nasıl oldu?

Bir televizyon kanalında gerçekleştirilen canlı yayının ardından başka bir Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel tarafından evine bırakılan Demirağ, Ağırel'in ayrılmasının ardından 5-6 kişilik grubun saldırısına uğradı. Murat Ağırel konuya ilişkin şunları söyledi: "Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda. Kendisini eve ben bırakmıştım. Benim arkamdan siyah bir Doblo durmuş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Beni de takip etmişler. Daha sonra kızı, Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını öğrendim. Geri dönmemin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu iyiymiş."

Saldırıya büyük tepki

Yavuz Selim Demirağ'a yapılan alçak saldırıya toplumun geniş bir kesimi tarafından büyük tepki gösterildi.

Betboo 168px;" />

Yorumlar (0)