Üç ilde eğitime kar engeli

Bitlis şehir merkezi ve Tatvan ilçesinde, Tunceli'nin Pülümür, Nazımiye, Ovacık ilçelerinde ve Bingöl'de kar ve kötü hava şartları sebebiyle eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

GÜNDEM 10.01.2022, 00:41 10.01.2022, 17:53
Üç ilde eğitime kar engeli

Üç ilde eğitime ara verildi.

Bitlis

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, kötü hava şartları sebebiyle merkeze bağlı özel ve resmi tüm eğitim kurumlarında, 10 Ocak'ta eğitim öğretime ara verildiği duyuruldu.

Söz konusu açıklamada, resmi dairelerde görev yapan engelli ve hamile çalışanların da idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Tatvan Kaymakamlığı da tüm okullarda eğitim ve öğretime ara verildiğini, resmi dairelerde görev yapan engelli ve hamile çalışanların da idari izinli sayılacağını açıkladı.

Tunceli

Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle okulların tatil edildiği belirtildi.

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, kentte kötü hava koşullarının etkisini devam ettirdiği bildirildi.

Bahse konu açıklamada, "Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde eğitime 1 gün ara verilmiştir. Resmi dairelerde görev yapan engelli ve hamile çalışanlar da idari izinli sayılacaktır." denildi. 

Bingöl

Kentte yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime ara verildi.

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, sürmekte olan kar yağışı ve ulaşımda meydana gelebilecek olası aksamalara ilişkili olarak bütün eğitim kurumlarında eğitime ara verildiği kaydedildi.

Açıklamada, resmi dairelerde görev yapan engelli ve hamile çalışanların da idari izinli sayılacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)