SSK'lı çalışanlar maskelerini iş yerlerinden temin edecek

İstanbul Eczacı Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, kamu kurumunda çalışan kişiler ile bir iş yerinde SSK'lı çalışan kişilerin eczanelerden ücretsiz maske alamayacak. Söz konusu kişiler, çalıştıkları kurum ve işyerlerinden maskelerini temin edebilecek.

GÜNDEM 28.04.2020, 13:55 28.04.2020, 16:38
SSK'lı çalışanlar maskelerini iş yerlerinden temin edecek

Ücretsiz maske dağıtımına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 

İstanbul Eczacı Odası tarafından yapılan açıklamada, yoğunluğun azaltılması için yeni bir düzenleme yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, kamu kurumunda çalışan kişiler ile bir iş yerinde SSK'lı çalışan kişilerin eczanelerden ücretsiz maske alamayacakları, söz konusu kişilerin çalıştıkları kurum ve işyerlerinden maskelerini temin edebilecekleri bildirildi. 

İşte o açıklama...

''Eczanelerimizden ücretsiz maske dağıtımı esnasında yaşadığımız yoğunluğun azaltılması yönünde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni düzenlemeler yapılmıştır.

Buna göre; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlarımız, eczanelerden dağıtılan ücretsiz maske sisteminden faydalanamayacaktır. Bu vatandaşlarımız, maskelerini çalıştıkları kurum ve işyerlerinden temin edeceklerdir.''

Yorumlar (0)