Küçükçekmece'de çatıyı, uçmasın diye iple bağladılar

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, lodos sebebiyle 7 katlı binanın çatısının yarısı komşu binanın üstüne uçtu. Ev sahiplerinin, çatının geri kalanının uçmaması adına iple bağlaması ise dikkat çekti.  

GÜNDEM 30.11.2021, 16:34 01.12.2021, 16:15
Küçükçekmece'de çatıyı, uçmasın diye iple bağladılar

İddiaya göre, İstanbul genelinde etkisini hissettiren lodos, Küçükçekmece’deki 7 katlı bir binanın çatısının yarısını yandaki binanın üstüne uçurdu. 

Facianın eşiğinden dönüldü

Olayda yaralanan kimse olmazken, binada maddi hasar yaşandı. Şiddetli rüzgar sebebiyle aynı evin balkonunda bulunan camlar patlayarak sokağa düştü. O esnada sokakta kimsenin olmaması faciayı önledi.

"Çatı uçmasın diye iple tedbir aldı" 

Çatısı uçan evin sahibi kadın, çatının kalan yarısı için iple önlem aldı. Çatıyı, iple taşlara ve demirlere bağladığı belirtilirken ev sahipleri, uçan bölümün yapımı için destek beklediklerini ifade etti. 

Çatının uçmaması adına iple tedbir aldıklarını söyleyen daire sahibi Ayşe Şahin, “Dün lodos sebebiyle çatımız uçtu. Yarısı uçtu, yarısı kaldı. Diğer yarısının düşme tehlikesi var, ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz. Çok sıkıntılı bir durumdayız. Geri kalanın da uçma riski var, iplerle bağladık” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)