Gazeteci Bahar Feyzan, seçim gecesini anlattı: "CHP, onu göndermeden kazanamaz"

Gazeteci Bahar Feyzan, seçim gecesi CHP Genel Merkezi'nde yaşananları anlattı. Herkesin "kazandık" havasında olduğunu belirten Feyzan, CHP'li bir vekilin tuhaf tavırlar sergilediğini kaydetti. Gazeteci Feyzan, "Onu göndermeden CHP seçim kazanamaz." dedi.

GÜNDEM 16.05.2023, 13:20 16.05.2023, 14:43 Hakan Öksüz
Gazeteci Bahar Feyzan, seçim gecesini anlattı: "CHP, onu göndermeden kazanamaz"

Pazar günü yapılan seçimlerde Millet İttifakı'nın TBMM'de üstünlüğü sağlayamaması ve cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun oyunun yüzde 44.89'da kalması, muhalefeti destekleyen seçmenleri küplere bindirdi. Seçimdeki başarısızlığın sebepleri, sosyal medya platformlarında tartışıldı.

CHP Genel Merkezi'ndeki izlenimlerini anlattı: "Veri akışını sağlayamadılar"

Gazeteci Bahar Feyzan, kendi YouTube kanalından yayınladığı video ile gündeme oturdu. Seçim akşamı gidişatı izlemek için CHP Genel Merkezi'ne gittiğini söyleyen Feyzan, "Veri akışı yok gibi bir şeydi. Koca bir ekranda KRT televizyonu açıktı. Biz bu kanalı evden de izlerdik. Yemekhane gibi bir yerde, içerde de Halk Tv açıktı. Başka bir ekranda da Tele1 açıktı. Partinin veri akışını sağlayamaması skandaldı." ifadelerini kullandı.

"Tuncay Özkan, o gece tuhaf tavırlar sergiledi"

CHP Genel Merkezi'nde seçim gecesinde özgüven patlamasının yaşandığını belirten Feyzan, "Seçimi kazandık havasındaydılar, tiyatro gibiydi." dedi. 

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı yerden yere vuran gazeteci Feyzan, "Çok tuhaf tavırlar sergiledi. 'Yüzde 52 yazabilirsiniz' şeklinde iddialar ortaya attı. Dalga geçer gibi açıklamalarda bulundu. Edindiğim izlenim, ne kadar büyük bir sorumluluk üstlendiklerinin farkında olmadıklarıydı." diye konuştu.

"Kendisine yakın bir medya kurmuş, sesini çıkaranın fişini çekiyor"

Tuncay Özkan gitmeden CHP'nin seçim kazanamayacağını kaydeden Bahar Feyzan, "Tuncay Özkan gibi kişiler CHP'den gönderilmeden Erdoğan 5 seçim de kazanır, 10 seçim de. CHP'yi avucunun içine almış durumda. Kendisine yakın bir medya kurmuş. Sesini çıkaranın fişini çekiyor. Kemal Bey'i bile yönettiği inancında. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na bazı şeyler anlattı. Onlara saygımdan bunları söylemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)