Askeri araç devrildi: İki şehit

Iğdır'da bir askeri aracın şarampole devrilmesi neticesinde ağır şekilde yaralanan iki asker, kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

GÜNDEM 24.01.2023, 19:05
Askeri araç devrildi: İki şehit

İran-Türkiye hudut hattında yer alan güvenlik duvarının hemen yanındaki yolda arama tarama çalışması yapan askeri araç, buzlanma ve kar sebebiyle şarampole devrildi.

Kazada ağır şekilde yaralanan iki asker, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. 

Olaya ilişkin tahkikat başlatıldı.



Bakan Akar'dan taziye mesajı

Hulusi Akar, şehit düşen iki asker için taziye mesajı paylaştı.

Milli Savunma Bakanı Akar, söz konusu mesajında, "Kahraman şehitlerimize MSB mensupları ve şahsım adına Allah'tan rahmet, acılı aileleri ve asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederim." dedi. 

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklamada ise "Iğdır'da bugün yaşanan araç kazası neticesinde kahraman silah arkadaşlarımız Ulaştırma Sözleşmeli Er Ali Arslan ve Uzman Çavuş Muammer Ay yaralanmış, personellerimiz ivedilikle hastaneye kaldırılmış, gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düşmüşlerdir. Bizleri çok derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederiz." denildi. 

Yorumlar (0)