Ahsen TV’nin ünlü muhabirine saldırdılar! Tişörtü yırtıldı

Özellikle sosyal medyadaki paylaşımları ile viral olan Ahsen TV’nin muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü’ndeki bir sokak röportajı sırasında darp edildi. 

GÜNDEM 22.06.2022, 13:59 23.06.2022, 10:18
Ahsen TV’nin ünlü muhabirine saldırdılar! Tişörtü yırtıldı

Sık sık sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen sokak röportajlarıyla gündem olan Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü’ndeki bir başka sokak röportajında hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Bölgedeki bir vatandaşla röportaj yapan Yapraklıoğlu, ardından kendisi ile tartışma yaşamaya başladı. Kısa sürede büyüyen sözlü tartışma, bir anda kavgaya dönüştü.

Kamera ve tripodu kırmak istedi

Kimliği henüz bilinmeyen şahıs tarafından aniden saldırıya uğrayan Yapraklıoğlu, ardından kendisini geriye çekerek yumruklardan kurtulmaya başardı. Bölgedeki vatandaşların araya girmesiyle son bulan olayda Yapraklıoğlu’nun üzerinde bulunan tişört de paramparça oldu. Yapraklıoğlu’nu çeken kamera ve tripodu da hedef alan saldırgan şahıs, yeniden bölgedeki vatandaşların araya girmesiyle sakinleştirildi. Olayın ardından Yapraklıoğlu ve kameramanı eşyalarını toparlayarak bölgeden ayrıldı.



Yorumlar (0)