Adana’da eşini darp eden koca aranıyor

Adana’da bir kadın ensesine silah dayayıp, bacaklarına kalem batırarak işkence yaptığını iddia ettiği kocasından şikayetçi oldu. İşkenceci koca için Adana’da arama kararı çıkartıldı.

GÜNDEM 09.11.2021, 13:04 11.11.2021, 09:26
Adana’da eşini darp eden koca aranıyor

Alınan bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Adana’ya bağlı Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde yaşandı. 10 yıl önce eşi Murat G. İle evlenen 28 yaşındaki Gamze G. kocasından şiddet görmeye başladı. Bir süre sonra boşanma düşüncesiyle iki kızını da alarak evden ayrılan ve boşanma davası açan kadın eşinin ısrarla af dilemesi üzerinde onu affetti ve eve döndü. Ancak sorunlu koca bu sefer de karısının kendisini aldattığını düşünerek ona şiddet uygulamaya başladı.

Kadın kocası uyuduğu bir zaman diliminde evden kaçarak en yakın hastaneye sığındı. Hastanede darp raporu alan talihsiz kadın, kocasından da şikayetçi oldu.

“Sürekli iftiraya uğradım”

Gamze G. şiddetin 10 senedir devam ettiğini belirterek, “Eşim madde kullanıyor. Ben evliliğim yürüsün diye hep alttan alan taraf oldum, ancak kendisi bana karşı hiç iyi olmadı. Bana sürekli iftira attı ve şiddet uyguladı. Beni hep dövdü, saçlarımı çekti. 5 ay önce de ayrılacaktık ama çocuklarım için bir kez daha denemeye karar verdim. Dün beni darp etti, bacaklarıma kalem batırdı. Sonra beni sandalyeye oturtarak ellerimi şarj kablosuyla bağlamak suretiyle şiddet uyguladı. Beni aldatma bahanesiyle suçlayarak dövmeye devam etti. Ellerim bağlı haldeyken ruhsatsız silahını enseme dayayarak iddialarına devam etti” açıklamasını yaptı.

“Tehdit altındayım”

Gamze G. kocasının kendisini sabah olduğunda tekrar dövdüğünü ve uykuya daldığını söyleyerek “Ben de o sırada uyumasını fırsat bilerek kaçtım ve ailemin yanına sığındım. Ailem durumu görünce darp raporu almak için geldik. Sonuna kadar şikayetçiyim. Bana bunları yapan birinin yanına kar kalmasını istemiyorum. Beni hep tehdit etti. Evden gidersem ve şikayet edersem beni ve ailemi öldüreceğini söyledi” dedi.

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri her yerde işkenceci kocayı aramaya başladı.

Yorumlar (0)