Yeni ‘James Bond’ filmi ‘No Time To Die’ yeniden ertelendi!

James Bond serisinin merakla beklenen yeni filmi ‘No Time To Die’, vizyona girmek için sinemaların açılmasını bekliyordu. Salgın gölgesinde kapalı olan sinemalar nedeniyle filmin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Filmin 8 Ekim 2021’de vizyona girmesine karar verildi.

KÜLTÜR-SANAT 24.01.2021, 10:06 24.01.2021, 14:17
Yeni ‘James Bond’ filmi ‘No Time To Die’ yeniden ertelendi!

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir kapalı olan sinemalar, bir çok filmin vizyona girmesine engel oldu. Kimi film dijital platformlarda yayına girdi, kimisi inatla sinemaların açılmasını bekliyor. Diğer taraftan merakla beklenen filmlerden bir tanesi ise, başrolünde Daniel Craig’in olduğu son ‘James Bond’ filmi “No Time To Die”.

Filmin son vizyon tarihi: 8 Ekim 2021

Filmin vizyon tarihi bir kez daha değişime uğradı. Türkiye’de “Ölmek İçin Zaman Yok” adıyla vizyona girecek olan film, Nisan 2021’den 8 Ekim 2021’de vizyona girecek. İlk olarak Nisan 2020’de vizyona girmesi planlanan film, salgın sebebiyle kapanan sinemalardan dolayı ertelenmişti. Kasım’a vizyonu ertelenen film, sinemaların yeniden kapanmasıyla Nisan 2021’e alınmıştı. Ancak sinemaların yeniden açılacağı tarih ön görülemeyince, yapım şirketi MGM vizyon tarihini Ekim 2021’e erteledi. Bu tarihte film, “Dıne”, “Morbius” ve “The Addams Family 2” gibi filmlerle rekaebette olacak.

“No Time To Die”, hizmetlerini durduran Bond’un, yeni hayatına alışmaya çalıştığı anda yeniden tehlikeli bir görevin peşine düşüşünü izleyeceğiz. Jamaika’da aksiyonsuz bir yaşam sürdüren Bond’a CIA’den eski dostu Felix Leiter'dan bir teklif gelir. Leiter, Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım etmesini ister. Teklifi kabul eden Bond, tehlikeli bir işe kalkıştığından habersizdir.

Yorumlar (0)