Ünlü oyuncu meğer tam bir baş belasıymış!

Golden Globe'da "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü alırken yaptığı konuşmada "tam bir baş belası" olduğunu söyleyen Joaquin Phoenix'in ifadeleri gerçek çıktı.

KÜLTÜR-SANAT 10.01.2020, 14:58
Ünlü oyuncu meğer tam bir baş belasıymış!

"Oscar'ın habercisi" olan 77. Altın Küre'de (Golden Globe) "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" kazanan Joaquin Phoenix setteki tavırlarıyla ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 

Comicbook'un haberine göre; Joker’in sunumu esnasında Joaquin Phoenix’le çalışmanın zorluklarını set çalışanları anlattı. Ünlü oyuncu, dokunulmaktan hoşlanmadığı için kendi makyaj ve saçını kendisi yapmak istedi. Çıkan küçük çaplı kriizn ardından makyaj ekibi, Phoenix ile anlaşmak zorunda kaldı.

Kaybolan oyuncuyu aradılar

Ekip, saç boyama işleminin ortasında kalkıp giden ve ara verilen zamanlarda ortadan kaybolan oyuncuyu didik didik aradı.

Bir çalışan görevden ayrıldı

"Sahneler arasındaki devamlılığı sağlama" görevinden sorumlu kişi, Phoenix'in bu tavrı nedeniyle projeden ayrıldı.

Rolü için yaklaşık 23 kilo verdi

Rolü için yaklaşık 23 kilo veren Phoenix’in sette sürekli aç olmasının bu krizlere yol açtığı belirtildi. Çalışanlar, zaman zaman oyuncunun hareketsiz kalmasını sağlamak için ona bisküvi verdi.

Role girdiğini hissetmezse sahnenin ortasında çıkıyordu

Ünlü aktörün, Joker’in çekimleri sırasında eğer role girdiğini hissetmezse sahnenin ortasında setten ayrıldığı basına sızmıştı.

Yorumlar (0)