Stephen King'den korku ve bilimkurgu filmi tavsiyesi: "Bunu kesin izleyin!"

Ünlü korku ve bilimkurgu yazarı Stephen King, bu yıl vizyona giren bir filmi takipçilerine önerdi. Korku ve bilimkurgu türünü sevenler için tavsiyede bulunan Stephen King, "Buna benzeyen başka bir şey arıyorsanız 60 yıl önceye gitmeli ve Alacakaranlık Kuşağı serisinin 'The Invaders' bölümünü izlemelisiniz." dedi.

KÜLTÜR-SANAT 28.09.2023, 13:32 29.09.2023, 17:56 Hakan Öksüz
Stephen King'den korku ve bilimkurgu filmi tavsiyesi: "Bunu kesin izleyin!"

Korku türünün yaşayan üstadı olarak tanınan yazar Stephen King, çok sayıda kültleşmiş eserin arkasındaki beyin olarak sosyal medyadan sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Yazdığı kitaplar; The Shining, It, Esaretin Bedeli, Yeşil Yol, 1408, Düş Kapanı, Öldüren Sis ve Gizli Pencere gibi filmlere uyarlanan Stephen King, korku filmi arayanlara bir öneride bulundu.

King'den öneri: "No One Will Save You"

Sosyal medya hesabından bilimkurgu ve korku türünü sevenlere seslenen usta yazar, No One Will Save You (Kimse Seni Kurtarmayacak) filmini takipçilerine önerdi. 

"Buna benzeyen başka bir şey arıyorsanız..."

Film hakkında "korkutucu, zekice ve cesur" yorumunu yapan King, "Buna benzeyen başka bir şey arıyorsanız 60 yıl önceye gitmeli ve Alacakaranlık Kuşağı serisinin 'The Invaders' bölümünü izlemelisiniz." ifadelerini kullandı.

No One Will Save You filminin konusu

Yönetmenlik koltuğunda Brian Duffield'in oturduğu film, çevresine yabancılaşan yetenekli bir kadın olan Brynn Adams'ın başından geçen olaylara odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kaitlyn Dever, Zack Duhame ve Ginger Cressman gibi isimler var.

Yalnızlığa alışmış ancak umudunu hiçbir zaman yitirmemiş olan Brynn Adams, büyüdüğü evin duvarları arasında mutludur. Bir gece evinde gezen davetsiz misafirlerin sesiyle uyanan genç kadın, kendisini inanılması güç olayların ortasında bulacaktır.

En beğendiği dizi: The Wire

Sosyal medyadan sık sık paylaşımlarda bulunan Stephen King, en beğendiği dizinin "The Wire" olduğunu açıklamıştı. Gerçekçi bir polisiye atmosfer sunan olan Wire, yayınlandığı 2002-2008 arasında fazla izlenmese de daha sonraki yıllarda kült diziler arasına adını yazdırmıştı.

Yorumlar (0)