Sipariş için gittiği yerde keşfedildi: Piyanist kuryeye ünlülerden destek

Sipariş için gittiği otelde piyano çalan ve sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşılan Muharrem Can İncir, yaşadığı mutluluğu anlattı. İncir'in o anlarını gören ünlü isimler hem paylaşımlarla hem de ifadeleriyle genç yeteneğe destek gösterdi.

KÜLTÜR-SANAT 12.01.2023, 15:14
Sipariş için gittiği yerde keşfedildi: Piyanist kuryeye ünlülerden destek

Özel bir firmada kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Muharrem Can İncir​, sergilediği piyona gösterisiyle sosyal medyada en çok konuşulanlar içerisine girdi. Sipariş götürdüğü bir otelin lobisinde piyano çalan üniversite öğrencisi, otel müşterilerince tarafından videoya alındı. Sosyal medyaya paylaşılan görüntüler birçok kişi tarafından beğenildi.

“İnternetten öğrendim”

Yaşanan bu olaydan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Muharrem Can İncir, “Piyano ile ilk tanışmam 14 yaşındayken bir arkadaşımın sayesinde oldu. Ona buradan çok teşekkür ediyorum. Arkadaşımla birlikte YouTube üzerinden videolar izleyerek çalışmaya başladık. 8. sınıfa gittiğim sırada annemin telefonundan çalmaya devam ediyordum. Annem yeteneğimi fark etti ve bana org aldı. Orgu da internetten çalmayı öğrendim. Daha sonra annem kredi çekti ve piyano satın aldık" dedi.

Ünlülerden destek

Piyanist kurye Muharrem Can İncir'in videolarını izleyen birçok ünlü bu duruma kayıtsız kalmadı. İşte yorum yapan ünlüler:

Fazıl Say

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan ünlü piyanist Fazıl Say kendi genç kuryenin performansını yayınladı ve o paylaşım ‘Bravo’ notunu ekleyerek destek gösterdi.

Gülsin Onay

Gülsin Onay, sosyal medya üzerinden Muharrem Can İncir ile görüşme sağladığını ifade ederek, “Kendisine Instagram üzerinden mesaj yolladım. Hem konserlerime hem de perşembe akşamı evime ders vermek üzere davette bulundum. Bu teklifi mutlulukla karşıladı ve geleceğini ifade etti. Mesaj yoluyla bana haber verecek" dedi.

Burçin Büke

Piyanist Burçin Büke de genç yeteneğe ders vermek istediğini ifade ederek "Elimden ne gelirse..." dedi.

Gülben Ergen

İncir’in videosuna şarkıcı Gülben Ergen’den "Kimin içinde hangi cevherler bulundurduğunu ne muhteşem ne değerli vasıflar sahibi olduğunu anlayabilmek mümkün mü?” yorumu geldi.

Nilgün Belgün

Sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu videoyu paylaşan oyuncu Nilgün Belgün, “İçim üzüldü, gözlerim yaşardı. Hayat işte, gerçekler ve hayaller… Çocuk maddi açıdan sıkıntı yaşadığı için piyano dersi alamamış. Ve çabalarıyla kendi kendine öğrenmiş. Tam anlamıyla bir yetenek” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Cem Adrian

Şarkıcı Cem Adrian da genç yeteneğin videosu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar (0)