Senaryosunu kendi yazdı: Ekin Uzunlar’dan dikkat çeken klip

Karadeniz müziğinde adından söz ettiren Ekin Uzunlar, "Köz" isimli yeni şarkısını piyasaya sundu. Müziği ve sözleri Yiğit Mahsuni'ye ait olan eserine klip çeken şarkıcı, dünyada yaşanan felaket sonucunda tek başına kalmış bir kişiyi canlandırdı.

KÜLTÜR-SANAT 27.12.2022, 14:55 28.12.2022, 14:17
Senaryosunu kendi yazdı: Ekin Uzunlar’dan dikkat çeken klip

Ekin Uzunlar, aranjörlüğünü Mustafa Ceceli’nin üstlendiği, müziği ve sözlerinin Aşık Mahsuni Şerif'in torunu Yiğit Mahsuni'ye ait olan, "Köz" isimli eserini hayranları ile paylaştı. Yönetmen koltuğunda Emrah Özbilen'in oturduğu klibin senaryosu ise Ekin Uzular tarafından kaleme alındı.

Felaketin ardından kurtulan son kişi

Karadenizli şarkıcı, uzun zamandır hayallerinde olan bir senaryonun klibini çekerken büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti. Klibin senaryosunda ise Uzunlar, dünyada yaşanan bir felaketin ardından tek başına kalan bir kişiyi oynuyor. Klibinde de müzisyen rolünü bırakmayan Ekin Uzunlar, yaşamı tekrar oluşturabilmek adına planlar yapıyor. Geleceği, müzikle tekrar oluşturan Ekin uzunlar geçmişin küllerini kullanıyor. Piyasaya sürülen klip ve şarkı Uzunların sevenleri tarafından beğeni topladı.

Yorumlar (0)