Şarkıcı Cabello'dan Şampiyonlar Ligi sitemi: Kabaydılar!

ABD'li şarkıcı Camila Cabello, Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid'in karşılaştığı maç öncesi, stadyumda konser verdi. Taraftarların, kendi takımlarının marşlarını söylediğini belirten Cabello, "Çok kabaydılar. Şovumuzla ilgilenmediler bile. Sesimi bastırmaya çalıştılar." diyerek yakındı.

KÜLTÜR-SANAT 30.05.2022, 13:25 Hakan Öksüz
Şarkıcı Cabello'dan Şampiyonlar Ligi sitemi: Kabaydılar!

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya geldi. İspanyol devi Real Madrid'in 1-0 kazanarak kupayı 14'üncü kez müzesine götürdüğü maç öncesinde, stadyumdaki taraftarlar müziğe doydu.

Dev maç öncesinde stadyumda konser veren Küba asıllı ABD'li şarkıcı Camila Cabello, Fransa’nın başkenti Paris’i salladı. Latin müziği ile dans gösterisi harmanlayan Cabello, unutulmaz bir şov sundu. 

Şarkıcı Cabello, gösteri sonrası tepkisini dile getirdi!

Stadyumdaki birçok taraftar memnun olsa da şarkıcı Cabello, gösterisinden pek de memnun olmadığını dile getirdi. Konser sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Camila Cabello, stadyumdaki taraftarların "çok kaba" olduğunu belirterek isyan etti.

"Sesimizi bastırmaya çalıştılar, kendi şarkılarını söylediler"

Kendisinin ve dans ekibinin maruz kaldığı muamele nedeniyle sinirlenen ünlü şarkıcı, "Biz sahnede performansımızı sergilerken onlar bize bakmadı bile. Benimle aynı anda kendi takımlarının marşlarını söylediler. Bu büyük bir kabalık. Yüksek sesle bizi bastırmaya çalıştılar. Utanç vericiydi. Yine de şovumuzu beğenen taraftarlara teşekkür ederiz." yorumunda bulundu.

Dans ekibinin şovu büyüledi!

Karşılaşmanın oynandığı Stade de France Stadyumu'nda başarılı bir performans sergileyen Cabello, "Familia" adlı üçüncü stüdyo albümünden parçalara yer verdi. Ünlü şarkıcının dans ekibi, renkli kostümleri ve canlı koreografisiyle izleyenleri büyüledi.

Yorumlar (0)