Matrix 4 kadrosuna yeni transfer

Başrollerinde Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss’un tekrar yer alacağı Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna son olarak Priyanka Chopra dâhil edildi.

KÜLTÜR-SANAT 29.01.2020, 12:49
Matrix 4 kadrosuna yeni transfer

2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen Hint sinema oyuncusu Priyanka Chopra, Matrix dünyasında yer alacak.

Entertainment Weekly, serinin daha önceki bölümlerinde başrollere hayat veren ve dördüncü filmde de yer alacak olan Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss’a Priyanka Chopra’nın da katıldığını açıkladı.

37 yaşındaki Chopra ile beraber dördüncü filmin kadrosunda Neil Patrick Harris ile Aquaman’in yıldızı Yahya Abdul-Mateen II da yer alacak. Bu üç oyuncunun hangi rollere hayat vereceği bilgisi henüz paylaşılmadı.

Jada Pinkett Smith de katılabilir

İlki 1999 yılında izleyiciyle buluşan "Matrix" filmi, bir fenomen durumuna geldi. Sonrasında 2003 yılında "The Matrix Reloaded" ve üçüncü film "The Matrix Revolutions" çıktı.

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’la beraber Jada Pinkett Smith ile de Niobe karakteriyle tekrar seriye dönmesi için görüşüldüğü ileri sürüldü. Pinkett Smith The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolutions filmlerinde de rol almıştı.

Çekimler 5 Şubat'ta başlayacak

Çekimleri San Francisco’da yapılacak yeni The Matrix için duyurulan oyuncu ilanından, heyecanla beklenen The Matrix 4’ün çekimlerine 5 Şubat’ta başlanacağı anlaşıldı. Bu ilanda, San Francisco Bay bölgesinde Project Ice Cream kod adıyla çekilecek filmde arka planda görünmek üzere figüranlar arandığı söyleniyor.

The Matrix 4'ün 21 Mayıs 2021 tarihinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Yorumlar (0)