Koro şefi Aysel Gürel’e, Önder Kadın Ödülü verildi!

Pandemiye uygun bir şekilde, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ödül töreninde, Nilüfer Kadın Korosu Gönüllü Şefi Dr. Aysel Gürel'e “Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü” verildi!

KÜLTÜR-SANAT 10.03.2021, 17:15 11.03.2021, 09:49
Koro şefi Aysel Gürel’e, Önder Kadın Ödülü verildi!

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’nin Bursa şubesi tarafından düzenlenen ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen ödül töreninde, Nilüfer Kadın Korosu Gönüllü Şefi Dr. Aysel Gürel, Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü'ne layık görüldü. Ödül takdimi, pandemi nedeniyle Gürel’e öncesinde yapıldı. Tören ise dijital ortamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlendi.

Koronun yurt dışı başarıları konuşuldu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Bursa Şube Başkanı Ayla Efe'nin konuşmasıyla başlayan tören, Nurdan Öztürk moderatörlüğünde Aysel Gürel'le söyleşi yapılarak sürdü.  Yurt dışına da taşan bir başarıya sahip 175 kişilik koronun şefi olan Gürel’n başarıları söyleşide konuşuldu.

Dijital ortamda şarkılar söyledi

Söyleşi sırasında Aysel Gürel, sözleri Dr. Hüsamettin Olgun'a ait ve müziği Necip Gülses'in olan "Naz Gülü" şarkısını seslendirdi. Ayrıca şiddetsiz bir dünya temennisiyle 'Kadına Şiddet Olmasın Marşı'nı seslendiren Gürel, en büyük amacının insanlara faydalı olmak ve topluma örnek olarak dünyada iz bırakmak olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)