İzmir’de çekilen “Hükümsüz” dizisi, 108 Gültepeliyi konuk etti!

İzmir’de sinema ve dizi sektörünün oluşumu ve sürekliğinin oluşması amacıyla kurulan İzmir Sinema Ofisi, bir dizi projesine daha destek verdi. Yeni dijital platform Exxen’de 2021’de yayınlanacak olan “Hükümsüz” dizisinde, 108 Gültepeli konuk oyuncu oldu!

KÜLTÜR-SANAT 24.12.2020, 16:10 25.12.2020, 01:51
İzmir’de çekilen “Hükümsüz” dizisi, 108 Gültepeliyi konuk etti!

Sinema ve dizi sektörünün İzmir’de gelişmesi ve sürekliliğinin devam etmesi açısından oluşturulan İzmir Sinema Ofisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in destekleriyle dizi ve sinema sektörüne ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İzmir Vakfı çatısı altında kurulan İzmir Sinema Ofisi bu kez, 1 Ocak 2021’de açılacak olan dijital platform Exxen’de yayınlanacak “Hükümsüz” dizisine destek verdi.



Kemeraltı ve Gültepe başta olmak üzere İzmir’in çeşitli ilçelerinde çekimleri devam eden 8 bölümlük dijital platform dizisi; ‘Ayla’ ve ‘Müslüm’ gibi başarılı filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu’nun yapımcılığında ve ‘Aşk Tesadüfleri Sever serisi’, ‘G.O.R.A.’ ve ‘Vizontele’ gibi başarılı filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde çekiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu gibi iddialı isimler bulunuyor.


 

108 mahalleli dizide figüranlık yaptı ve gelir elde etti


Dizinin İzmir Gültepe’deki bir mahallesinde çekilen bölümünde, toplamda 108 mahalle sakini figüran olarak dizide rol aldı. Ayrıca dizide rol alan 108 mahalleliye, mütevazi de olsa bir gelir sunuldu.




İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dizi ekibinin çekim şehir olarak İzmir’i tercih etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, “Başka film ve dizi projeleriyle de İzmir’in farklı alanlarını buluşturmak ve şehrimizi her platformda tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. İzmir Sinema Ofisi, kendileriyle bağlantıya geçen sinema ve dizi ekiplerine; Yerel ihtiyaç teminini karşılıyor. Bu kapsamda esnaf başta olmak üzere İzmir kent ekonomisine de hareketlilik kazandırılıyor.

Yorumlar (1)
Hayriye 3 yıl önce
İki dizide çok güzel. Hükümsüz de Dikmen Ocakbaşı diye geçen mekan nerede acaba