8. İpekyolu Film Ödülleri'nin atölyeleri açıklandı!

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından sekincisi bu yıl düzenlenecek olan Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri kapsamında düzenlenecek atölyeler belli oldu! Her yıl ilgi gören atölyeleri zengin bir programla devam edecek.

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2020, 13:04 18.11.2020, 13:31
8. İpekyolu Film Ödülleri'nin atölyeleri açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından düzenlenen 8. Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri’nde yarışacak filmleri, daha önceki haberimizde vermiştik. Ödüller kapsamında her yıl düzenlenen ve ilgi gören atölyeler, bu yıl da gerçekleşecek. 


Atölyeler kapsamında Senaryo, Animasyon, Belgesel, Yönetmen Yardımcılığı ve Kısa Film atölyeleri gerçekleştirilecek. 1 Aralık Salı günü düzenlenecek “Senaryo Atölyesi, birçok tarihi film ve dizinin senaryosunu yazan Atilla Engin tarafından gerçekleştirilecek. 2 Aralık Çarşamba günü ise, kaybettiğimiz yönetmen Yusuf Kurçenli’nin de yardımcı yönetmenliğini üstlenen Yıldız Bakoğlu tarafından da özel bir atölye gerçekleştirilecek.


3 Aralık Perşembe ise belgesel yönetmeni Oğuz Makal’ın düzenleyeceği “Belgesel Atölyesi” gerçekleşecek. Bir çok üç boyutlu karakter üretimi ve animasyon endüstrisi projesinde yer alan Özgül Gürbüz tarafından verilecek “Animasyon Atölyesi” ise, 4 Aralık Cuma günü gerçekleşecek. 


5 Aralık Cumartesi günü ise “Kısa Film Atölyesi” ile sonlanacak atölye günleri, dolu dolu yaşanacak. Yönetmenler Levent Çetin ve Serdar Kökçeoğlu tarafından gerçekleşecek “Kısa Film Atölyesi” ise kısa film yapmak isteyen sinemaseverleri bekliyor.


Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinlik, sınırlı sayıda katılımcı kabul edecek. Atölyeler hakkında daha fazla bilgi ve kayıt: 0212 230 15 08 ve 0532 509 20 12 numaralarından alınabilecek.
 

Yorumlar (0)