Ziya Selçuk'tan yeni imaj

Milli Eğitim Bakanlığı görevinden ayrılan Ziya Selçuk, son halini kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Radikal bir kararla imaj değişikliğine giden Selçuk, herkesi şaşırttı.

GÜNDEM 12.09.2021, 18:15
Ziya Selçuk'tan yeni imaj

Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Instagram hesabı üzerinden milyonların alışık olmadığı bir paylaşımda bulundu.

Üç senedir sürdürdüğü bakanlık görevinden affını isteyen Selçuk, kendisini bekleyen projeleri ve okumaları olduğunu dile getirmişti.

Uzun bir sürenin ardından fotoğraf paylaşan Selçuk'un yeni imajı dikkat çekti.

Selçuk'tan paylaşım

Sinek kaydı tıraşına ara veren Selçuk, yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bıyık ve sakal bırakan Selçuk'un yeni haline kısa sürede beğeni yağarken, bazı kullanıcılar şaşkınlıklarını dile getirdi.

"Tam aksine, daha çok çalışıyorum"

Paylaşımının altına not düşen Selçuk, "Yoğun bir iş temposunun içinden çıkınca insanlar 'Hoca, şimdi bir güzel dinlenirsin herhalde.' dediler. Tam tersine, daha çok çalışacağımı söyledim, ki şu anda tam da bu noktadayım. Derdim yine çocuklar, derdim yine eğitim, yine aileler, yine öğretmenler; gayretim aynı gayret, kalem aynı kalem, tek fark takım elbise ve kravatla aramızın açılmış olması. Yoksa herkes çok iyi bilir, öğretmen hep öğretmendir. Emekli olsa da okuldan çıkıp eve de gitse öğretmendir, nereye giderse gitsin paylaşmaya, öğrenmeye devam eder." sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)