Yaşlı kadını servisten zorla indirdi, sebebi ise ‘pes’ dedirtti!

Ankara’da yaşlı bir vatandaş, market alışverişini tamamladıktan sonra evine gitmek için market servisine bindi. Fiş ücretinin 50 liranın altında olduğunu söyleyen servis şoförü, yaşlı kadınının servisten inmesini söyleyerek aracına almadı. 

GÜNDEM 11.04.2022, 09:33 11.04.2022, 09:45
Yaşlı kadını servisten zorla indirdi, sebebi ise ‘pes’ dedirtti!

Yenimahalle Batıkent Bulvarı güzergâhında yer bulunan bir alışveriş marketine giden yaşlı bir vatandaş, alışverişini yaptıktan sonra marketin servis aracına yöneldi. Tıka basa dolu olan araca kendi de binen yaşlı kadın, şoförün beklenmedik bir tepkisi ile karşılaştı. 

Alışverişi fişi 50 liranın altında diye yaşlı kadını araca almadı

Yaşlı kadına fiş ücretinin 50 liranın altında olduğunu söyleyen araç sürücüsü, kendisini araca almadı. Yaşanan bu duruma, araçta bulunan diğer vatandaşlar tepki gösterdi. Bir kişi de araç sürücüsünün bu tutumunu kayıt altına alarak, sosyal medyada paylaştı.

Vatandaşlar araç sürücünün bu tavrına tepki gösterdi

Araçta bulunan vatandaşlar ile şoför arasında bir süre gerginlik yaşanırken, bazı müşteriler, “Annen yaşında kadını indirmeye utanmıyor musun? Yazıklar olsun” diyerek tepkisini dile getirdi. Araç sürücüsü ise tepki gösteren kişilere, “Market yetkilileri ile görüşün” diyerek kendini savundu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yasal işlemler başlatılacak

Sosyal medyada kısa sürede yayılan ve büyük tepki çeken görüntüler sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin da bir açıklama yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi. Konuyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli adımları atacaklarını vurgulayan Gültekin, “Ankara Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde bulunan Zabıta Daire Başkanlığımız tarafından konuyla ilgili yasal süreç vakit kaybetmeden başlatılacaktır. Bu olayın sonraki aşamalarını yakından takip edeceğiz. Halkımızın bilgisine saygıyla sunarız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)