Ordu’da genç bir kadın, cinayete kurban gitti

Ordu Ünye’de yalnız yaşayan 2 çocuk annesi genç kadın, evinde ölü bulundu. Kadının en son 3 gün önce görüldüğü öğrenildi. Evin çevresindeki kameraları izleyen polis ekipleri, son 3 gün içinde eve bir kişinin girip çıktığını tespit etti. Ekipler, şüpheli cinayetle ilgili geniş soruşturma başlattı.

YAŞAM 11.04.2022, 09:44 12.04.2022, 09:35
Ordu’da genç bir kadın, cinayete kurban gitti

Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nin Arif Kaptan Sokak mevkiinde evinde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi genç kadın Öznur T., evinde ölü bulundu. Ablası ve eniştesinin kendisinden 3 günden haber alamaması üzerine polise haber verdiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtı ancak acı manzarayla karşılaştı.



Cansız bedeni battaniyeye sarılıydı

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri, battaniyeye sarılmış olan cansız bedeni inceledi ve hayatını kaybettiğini belirledi. Nöbetçi Savcı ile İlçe Emniyet Müdürü’nün olay yerindeki incelemelerinin ardından genç kadının cansız bedeni Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Telefon ve kameralar inceleniyor

Genç kadının ölümünü şüpheli bulan ekipler, çevredeki güvenlik kameraları ile kadının cep telefonunu incelemeye aldı. Öznur T.’nin en son 3 gün önce arkadaşlarıyla görüştüğü belirlendi. Genç kadının arkadaşları ve telefon kayıtlarındaki kişiler çevresinde yoğunlaştırılan soruşturma devam ederken kimliği tespit edilen bir erkek için arama çalışmaları başlatıldı. Güvenlik kameralarına göre de eve son 3 gün içinde bir kişinin girip çıktığı tespit edildi. Ekipler, o kişiyi her yerde arıyor.

Yorumlar (0)