Yardım götüren jandarma, "Asker Yolu Beklerim" türküsüyle karşılandı

Bolu’da yardım çağrısı alarak gelen talep doğrultusunda ihtiyaç malzemesini adrese ulaştıran Jandarma ekipleri  "Asker Yolu Beklerim" türküsüyle karşılandı.

GÜNDEM 04.05.2021, 16:51 05.05.2021, 13:11
Yardım götüren jandarma, "Asker Yolu Beklerim" türküsüyle karşılandı

Mengen ilçesinde oturan ve isminin Şerife olduğu öğrenilen kadın tam kapanma nedeniyle talebi üzerine kendisine ihtiyaç malzemesi ulaştıran jandarmayı "Asker Yolu Beklerim" türküsünü söyleyerek karşıladı.

Vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

Bolu İl Jandarma Komutanlığı personeli tam kapanma süreci sebebiyle dışarı çıkamayan ve temel yaşam malzemelerini karşılayamayan vatandaşların yardımına yetişiyor.

Jandarma ekiplerinin yürüttükleri yardım malzemesi ulaştırma çalışmaları kapsamında Mengen ilçesinde Şerife isimli bir kadınında adresine gidildi. Jandarmanın, kendisine isteği üzerine ihtiyaç malzemesi getirdiğini gören kadın sevincini ise “Asker Yolu Beklerim" türküsünü söyleyerek paylaştı. 

Bahçesinde çalıştığı bir sırada jandarmayı karşısında gören kadının mutluluktan seslendirdiği türkü ve o anlar kayıt altına alınarak daha sonra Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Yapılan paylaşımın altına ise şu not düşüldü, "Ağzına Sağlık Şerife Teyzemiz. Bolu İl Jandarma Komutanlığı emrindeki görevli devriye personelimiz, sokağa çıkma yasağı çerçevesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını temin ederken böylesi güzel görüntülerle de karşılaşıyor." 

Yorumlar (0)