Van’da uyuşturucu tacirlerine ağır darbe! Tam 700 kilogram…

Yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde Başkale kırsalında operasyon düzenleyen Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 700 kilogram toz esrar ve 511 gram metamfetamin ele geçirdi. 

GÜNDEM 01.08.2022, 11:43
Van’da uyuşturucu tacirlerine ağır darbe! Tam 700 kilogram…

Uyuşturucu tacirlerine yönelik tüm Türkiye genelinde devam eden operasyonlara Van’da bir yenisi daha eklendi. Yapılan istihbarat çalışmaları ve fiziki takip sonucunda Başkale kırsalına operasyon yapmak için harekete geçen Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 çuval uyuşturucu maddeye ulaştı. Başarılı operasyon ile birlikte 700 kilogram toz esrar ve 511 gram metamfetamin ele geçirildi. 

Süleyman Soylu’dan tebrik mesajı

İl Jandarma Komutanlığı’nın büyük başarısı sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyon kapsamında görev alan tüm personelleri tebrik etti. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Bakan Soylu, “Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bu kararlılığımızdan asla geri adım atmayacağız. Van İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerimiz tarafından Başkale kırsalında başarılı bir operasyona imza atıldı. Ele geçirilen toplam 21 çuval içinde 700 kilogram toz esrar ve 511 gram metamfetamin bulundu. Tüm personellerimizi canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)