Van’da -15 derecede hafta sonu kısıtlaması denetimi

Van’da korona tedbirleri dahilinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması için polis ekiplerince halk sağlığı için eksi 15 derecede nöbet tutulmaya devam ediliyor.

GÜNDEM 24.01.2021, 15:34 25.01.2021, 09:31
Van’da -15 derecede hafta sonu kısıtlaması denetimi

Bakanlık tarafından açıklanan virüs tedbirleri dahilinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında 7. haftada polis ekipleri Van’da -15 derecelik soğuk havada denetimlerine devam ediyor.

Virüs tedbirleri dahilinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle yoğunluğun en çok olduğu sokaklarda ve caddelerde sessizlik oldu. Şehrin en yoğun olduğu yerlerde yalnızca kısıtlamadan muaf kişiler işe giderken, polis ekipleri tarafından ise 48 saat halk sağlığı için -15 derecelik soğuk havada denetimler sürüyor.

Eksi 15 derecede denetim yapıldı

Van’da zorlu geçen kış mevsiminde hava sıcaklığı gündüz sıfırın altında 15 derece oluyor. Boş kalan sokak ve caddelerde görevli polis ekipleri tek tek araçları durdurup kimlik kontrolü gerçekleştiriyor. Korona salgınının yayılmasını önlemek maksadıyla Bakanlık tarafından hafta sonu uygulanan kısıtlamada vaka sayılarının azaldığı görülürken, polis ekiplerince de dondurucu soğukta çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yorumlar (0)