Uygulama noktasında arabanın çarptığı bekçi şehit oldu

Ankara’da uygulama noktasında otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan bekçi Halil Kara şehit oldu. Kara’ya çarpan sürücünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

GÜNDEM 09.11.2023, 15:19 10.11.2023, 16:00 Şeyda Gül
Uygulama noktasında arabanın çarptığı bekçi şehit oldu

Yenimahalle ilçesi Demetevler Lalegül Kavşağı'nda dün gece saatlerinde başka bir kazaya müdahale eden Ankara Şehit Bülent Bostanoğlu Polis Merkezi Amirliğinde görevli çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara, başka bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.  çarptı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Kara’yı Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kaya şehit olurken, sürücünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

MSB’den taziye mesajı yayımlandı

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız şehit mahalle ve çarşı bekçisi Halil Kara için taziye dileklerinde bulunurken, Milli Savunma Bakanlığı’ndan şehit için taziye mesajı yayımlandı. MSB’den yayımlanan taziye mesajında, “9 Kasım 2023 tarihinde şehit düşen kahraman Çarşı ve Mahalle Bekçisi Halil Kara’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)