Ümitcan Uygun yakalandı!

Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin hakkında soruşturma süren Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanırken çekilmiş videolarının sosyal medyada paylaşılmasıyla, kaçarken yakalanarak gözaltına alındı.

GÜNDEM 10.01.2021, 16:16 11.01.2021, 12:10
Ümitcan Uygun yakalandı!

Uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleri bir anda sosyal medyada yayılan Ümitcan Uygun ile, kaçmasına yardımcı olan babası Durak Uygun Ankara'da yakalanarak gözaltına alındılar.

Alınan bilgilere göre, Aleyna Çakır olarak anılan Sema Esen'in başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde hayatını kaybetmesiyle ilgili hakkında soruşturma yapılan Ümitcan Uygun, iki kadınla birlikte uyuşturucu kullanırken çekilmiş videolarının sosyal medyada yaplaşılıp yayılması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Ümitcan Uygun'un kaçmaya çalışırken yakalandığı, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü, ardından emniyete getirildiği belirtildi.

Ümitcan Uygun’un kaçışına yardımcı olduğu ileri sürülen babası Durak Uygun da görüntülerdeki kadınlar da yakalanarak gözaltına alındı. 

Ümitcan Uygun hakkında "uyuşturucuya özendirme" suçundan işlem gerçekleştirileceği bildirildi.

Yorumlar (0)