Oyuncu İbrahim Çelikkol, yönetmenlik yaptı!

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, pop müziğinin yeni isimlerinden Alp Mutlu’nun yeni teklisi ‘Mütemadiyen’ in klibinin çekimlerini gerçekleştirdi.

MAGAZİN 10.01.2021, 16:28 11.01.2021, 09:51
Oyuncu İbrahim Çelikkol, yönetmenlik yaptı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı ‘Mehdi’ karakteriyle kendine hayran bıraktıran başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, bu kez kamera arkasına geçti! Çelikkol, yönetmenlik maharetini gösterdi ve herkesi şaşırttı!

Klip, sosyal medyada tam not aldı

Pop mzüiğinin yeni ve genç şarkıcılarından Alp Mutlu’nun yeni tekli çalışması ‘Mütemadiyen’ in klibini yöneten Çelikkol’un yönetmenlik macerası, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Çelikkol, klibi Hakan Yonat ile birlikte yönetti. ‘Mütemadiyen’ şarkısının sözlerin Alp Mutlu, ablası Jale Mutlu Arapoğlu ile birlikte yazdı. Şarkının müzik ve düzenlemesi ise Alp Mutlu’ya ait. Dijital platformlar üzerinden yayınlanan şarkı ve klibi, kısa bir süre içerisinde izleyiciden tam not aldı.

İbrahim Çelikkol, yönetmenlik macerası ile ilgili, her zaman yönetmen koltuğunda oturan hocalarına saygısının olduğunu ve sadece kamera önünde görünse de kamera arkasında da en azından neler olup bittiğini takip ettiğini belirtti. Aşırı bir heyecanı olduğunu söyleyen Çelikkol,  azim ve titizlikle bir çalışma ortaya çıkardığını söyledi. Alp Mutlu ise, abisi gibi gördüğü Çelikkol’un her zaman bu yolda en büyük destekçisi olduğunu belirtti. Mutlui ortaya çıkan değerli bir işin olduğunu belirtti. 


 

Yorumlar (0)