Ticari taksi sisli havada ata çarparak kaza yaptı

Dün akşam saatlerinde İstanbul’un Eyüpsultan Göktürk mevkiinde yol almakta olanbir ticari taksi sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda bir anda önüne çıkan ata çarptı. Çarpmanın ardından hem taksi şoförü hem de yolcusu yaralandı ve araçta maddi hasar meydana geldi.

GÜNDEM 12.10.2021, 14:12 13.10.2021, 09:08
Ticari taksi sisli havada ata çarparak kaza yaptı

 Kaza, dün gece 00.30’da Eyüpsultan D-020 Karayolu üstünde Göktürk mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstanbul Havalimanı’ndan yolcusunu alan Şevket Demirbozan’ın kullandığı 34 TJD 92 plakalı ticari taksi, yolda seyir halindeyken Göktürk mevkiinde başıboş bir atın olduğunu sis nedeniyle göremeyince kaza yaşandı.

İtfaiye yaralıları kurtardı

Çarpışmayla birlikte at bir tarafa savurulurken, araç sürücüsü ile yabancı yolcusu Milena Durdic kazada yaralandı. Yolda kazaya şahit olan sürücüler durumu hemen yetkililere haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yaralıları araçtan çıkardı ve hemen ambulanslar vasıtasıyla hastaneye kaldırıldı.

Yola çıkan at telef oldu

 Yaralıların tedavi altına alınmasının ardından polis ekipleri, iyice yoğunlaşan sisin olduğu yolda hemen önlem alarak olası başka kazaları önlemek için çaba gösterdi. Kaza yapan taksi çekici yardımıyla otoparka götürülürken kazada telef olan at ise ekipler tarafından olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili açılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)