THY’den Tel Aviv yolcularına biletlerini iptal etme ve erteleme hakkı tanıdı

Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları tarafından abluka altına Gazze Şeridi'nden İsrail'e yönelik başlatılan saldırılar nedeni ile Tel Aviv çıkışlı ve varışlı yolculara biletlerini ücretsiz iptal etme ve erteleme gibi ilave haklar tanıdı.

GÜNDEM 07.10.2023, 17:00
THY’den Tel Aviv yolcularına biletlerini iptal etme ve erteleme hakkı tanıdı

THY'nin internet sitesinde paylaşılan açıklamada, Tel Aviv (TLV) seferlerini etkileyen olaylar dolayısıyla bugün ve daha önceki günlerde düzenlenen biletler için 7-9 Ekim'deki THY ya da AnadoluJet'in tüm Tel Aviv seferlerine kayıtlı olan yolculara biletlerini ücretsiz iptal etme, erteleme ve rezervasyon değişikliği gibi ek haklar tanındığı duyuruldu.

Bu tarihlerde Tel Aviv varış ve çıkışlı THY ya da AnadoluJet seferleri için ücretsiz bilet iade işlemlerinin 9 Ekim Pazartesi gününe kadar yapılabileceği belirtilen açıklamada, herhangi ücret farkı veya ceza alınmaksızın biletlerin geçerliliğinin 30 Kasım tarihine kadar uzatılabileceği bilgisi de verildi.

Açıklamada, söz konusu işlemler için THY'nin "https://www.turkishairlines.com/tr-int/tel-aviv-seferlerimiz-icin-yolcu-haklari" adresinden detaylı bilgiye ulaşılabileceği bildirildi.

Öte yandan THY uçuşları Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı kaynaklı sorunlar sebebi ile gecikmeli yapılıyor.

Yorumlar (0)