Terör yuvaları yerle bir oldu, 17 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şanlıurfa’da 1 askerin şehit düştüğü hudut karakoluna yönelik saldırı sonrası terör noktalarını yerle bir etmeye devam ediyor. ‘Cezalandırma atışları’ olarak tanımlanan bombardımanda şu ana kadar toplam 80 hedef imha edildi, 17 terörist de öldürüldü. 

GÜNDEM 19.09.2022, 13:29
Terör yuvaları yerle bir oldu, 17 terörist öldürüldü

Dün Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yer alan hudut karakoluna sınırın diğer tarafında bulunan PKK’lı teröristlerce havan saldırısı düzenlenmiş ve olayda 1 Mehmetçik şehit düşmüştü. 1 askerin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı terör saldırısı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri vakit kaybetmeden saldırının gerçekleştirildiği bölgeyi ağır bombardıman altına tuttu. Çok namlulu roketatar ve obüs atışlarıyla darmadağın olan terör yuvalarına SİHA’lar eşliğinde ‘süpürme’ operasyonu da yapıldı.  

Havan saldırısını düzenleyen teröristler öldürüldü

Havan saldırısına misliyle yanıt veren Türk Silahlı Kuvvetleri, şu ana kadar sınırın karşı tarafından bulunan bölgede terör örgütüne ait toplam 80 hedefi imha etti. Düzenlenen son operasyonlarla birlikte öldürülen terörist sayısı ise 17’ye yükseldi. Öte yandan öldürülenler arasında havan saldırısını gerçekleştiren teröristlerin de bulunduğu bildirildi. Mehmetçik’in kanını yerde bırakmayan Türk Silahlı Kuvvetleri, düzenlenen son operasyonlarla birlikte terör örgütüne ağır bir darbe daha vurdu. 

Yorumlar (0)