Soylu'nun annesine küfreden şahısla ilgili gelişme!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve hastanede tedavi gören annesine sosyal medya üzerinden ağır hakaretlerde bulunan kişi hakkında iddianame düzenlendi. Şahısın için 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyor.

GÜNDEM 25.01.2021, 16:33 26.01.2021, 14:45
Soylu'nun annesine küfreden şahısla ilgili gelişme!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve hastanede haftalardır tedavi gören annesi hakkında sosyal medya platformu Twitter üzerinden ağır hakaret taşıyan ifadeleri sebebiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ve hakkında tartışma yaşanılan E.E. isimli kişi ile ilgili "kamu görevlisine, görevi sebebiyle açıkça hakarette bulunmak" suçundan 1 yıl 2 aydan başlayarak 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası verilmesi istemiyle iddianame hazırlandı.

Zanlı E.E. hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.

Soruşturma çerçevesinde zanlı E.E. ile ilgili "kamu görevlisine, görevi sebebiyle açıkça hakarette bulunmak" suçlamasında bulunuluyor ve 1 yıl 2 aydan az, 2 yıl 4 aydan çok olmamak koşuluyla hapis cezası verilmesi isteniyor.

İddianamenin Bakırköy 36. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildiği öğrenildi.

Zanlı E. E. sosyal medya platformu Twitter'da yaptığı başka paylaşımlarında da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Yorumlar (0)