Şaşkınlık yaratan olay! Çalınan kulaklığı ile Rus askerlerinin her adımını takip etti

Rus askerleri, Ukrayna’nın Gostomel kentinde yaşayan Vitaliy Semenets isimli vatandaşın evinden kablosuz kulaklığını çaldı. Bir süre sonra evine dönen adam, uygulama üzerinden kulaklığının nerede olduğuna baktı ve Rus askerinin her adımını kulaklık sayesinde takip etti.

GÜNDEM 21.04.2022, 11:32
Şaşkınlık yaratan olay! Çalınan kulaklığı ile Rus askerlerinin her adımını takip etti

Rus askerlerinin Gostomel kentindeki evini yağmalamasından bir süre evine geri dönen Ukraynalı Vitaliy Semenets isimli vatandaş, kendisine ait olan kablosuz kulaklığının nerde olduğunu merak etti ve uygulama üzerinden kulaklığın yerini öğrenmek istedi. Semenets, kulaklığın uygulaması sayesinde Rus askerlerin konumunu tespit etti ve onların her adımını takip etti. Ayrıca Semenets, sosyal medya hesabından da askerlerin haritadaki konumunu paylaştı.

Kulaklık sınırı geçti, Rusya’ya gitti

Semenets’in paylaştığı haritaya göre, kulaklığın sınırı geçtiği Belarus'a oradan da Rusların, Donbass'a saldırı yapmak için toplandıkları Rusya’nın Kukuyevska şehrine götürüldüğü görüldü.

Sements, bu konuyla ilgili: "Teknolojinin sayesinde Gostomel’deki evimden Rus askerlerinin çaldığı kulaklığımın nerede olduğunu artık biliyorum" dedi.

Rus askerleri çaldıkları eşyaları kendi evlerine gönderiyor

Diğer yandan Belarus'taki bir postaneye ait olan güvenlik kamerasının görüntülerinde, Rus askerlerin Ukraynalıların evlerinden çaldıkları aralarında dizüstü bilgisayar, elektrikli scooter ve çamaşır makinesi gibi ürünlerinde olduğu eşyaları paket yaparak Rusya’daki evlerine gönderdikleri görülmüştü.

Yorumlar (0)