Saraçhane'de LGBT karşıtı yürüyüş

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu tarafından düzenlenen organizasyonda, 150'yi aşkın sivil toplum kuruluşunun iştirakiyle LGBT karşıtı 'Büyük Aile Buluşması' gerçekleştirildi.

GÜNDEM 18.09.2022, 20:52 19.09.2022, 14:53
Saraçhane'de LGBT karşıtı yürüyüş

'Evlatlarımızın LGBT Dayatmasından Korunması Amacıyla Yürüyoruz' sloganlı etkinlik için Saraçhane Parkı vatandaşlar tarafından dolduruldu. Çok sayıda kişi Unkapanı, Aksaray ve Fatih Camisi etrafında beklemek durumunda kaldı.

Buluşmaya iştirak edenler, ellerinde Türk bayraklarına ek olarak 'Sapkınlığa Dur De', 'Sapkınlığa Hayır', 'Manevi Kalkınma Şart' yazılı dövizler de taşıdı. 

Saraçhane Parkı'nda akademi, medya ve sanat camiasından tanınmış kişiler vatandaşlara hitap etti. Konuşmaların ardından Beyazıt Meydanı'na doğru yüründü.

"Kimseyi hedef göstermedik"

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu'nun Genel Başkanı Kürşat Mican, burada gerçekleştirdiği açıklamada, LGBT dayatmasına karşı toplandıklarını ifade etti.

Mican, bu tehdidin bireysel hak ve hürriyet kılıfıyla sunulduğunu ifade ederek, "İnsan neslini tüketecek olan bu dayatma ve propaganda en temel insan hakkı olan var olma hakkını elimizden almaya çalışmaktadır. Hiçbir nefret söyleminde bulunmadık. Hiç kimseyi hedef almadık. Haklı taleplerimizi 'nefret söylemi' diyerek çarpıttılar. 'LGBT dayatmasına karşıyız.' diyoruz fakat bizi LGBT bireylerle karşı karşıya getirmeye çabaladılar. Provokasyon yapmaya çalıştılar. Vatandaşlarımızın sağduyusu, provokasyonlar ve kara propagandalar karşısında galip geldi. Başaramadılar. 

"Hiç doğmayacak olan bebekler için buradayız"

Hiç kimsenin kılına zarar gelmesini istemiyoruz. LGBT propagandasına kapılanlar yüzünden yaşama hakkı elinden alınan, hiç doğmayacak olan bebeklerin hayat hakkı için bugün buradayız. Tek talebimiz insan neslinin var oluşunu tehdit eden bu dayatmaya ve propagandaya dur denmesi. Küçücük çocuklar çizgi filmlerle hedef alınıyor. Gençleri kafası dizilerdeki LGBT propagandalarıyla bulandırılıyor. Moda camiasında cinsiyetsizlik propagandası yapılıyor. Henüz 10 taşında cinsiyeti değiştirilmiş çocuklar podyuma çıkartılıyor. Bunlar 10 yaşındaki çocuğun cinsiyet değiştirmesini normal karşılıyor fakat pişman olup tedavi olmak isteyenleri tedavisini engelliyor. 

"Aile hepimizin ortak paydası"

Farklı görüşlere sahip insanlar bugün burada bir araya geldi. Aile hepimizin ortak paydası. Meclis'te grubu olan bütün partileri ziyarette bulunacağız. Halkın taleplerini kendilerine ileteceğiz. LGBT propagandasının yasayla durdurulacağına inanıyoruz. Hiç kimse milletin iradesinden üstün değildir." dedi. 

Yorumlar (0)