Rıza Kayaalp gözaltına alınmıştı… Kaza raporu belli oldu!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp’in de karıştığı ve 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının inceleme raporu belli oldu. 

GÜNDEM 16.05.2022, 17:16
Rıza Kayaalp gözaltına alınmıştı… Kaza raporu belli oldu!

Dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, önceki gece Yozgat sınırları içinde bulunan Çalatlı köyü çevresinde aracıyla seyir halindeyken aniden karşısına çıkan Ertuğrul Dolgünyürek’e çarpmıştı. Aracın çarpmasıyla savrulan 2 çocuk sahibi Dolgunyürek, bölgeden geçen tırın da çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

Kayaalp ve Şahin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı

Kaza sonrası gözaltına alınan milli sporcu Rıza Kayaalp ve tır şoförü Necmi Şahin, jandarmada işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Hâkim karşısına çıkan Kayaalp ve Şahin, tutuksuz yargılanmak üzere, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Hayatını kaybeden vatandaşın alt geçidi kullanmadığı tespit edildi

Türkiye’nin gündemine oturan kaza ile ilgili inceleme raporu da belli oldu. 55 yaşındaki Ertuğrul Dolgünyürek’in kaza esnasında 150 metre ilerde bulunan alt geçidi tercih etmek yerine karanlık olan ana yoldan karşıya geçmeye çalıştığı tespit edildi. 

Aracın sağ çamurluğuna ve aynasına çarparak yola savruldu

Jandarma tarafından hazırlanan inceleme raporunda, 55 yaşındaki vatandaşın, yola 2 dakika mesafede bulunan alt geçit yerine karanlık halde bulunan ana yoldan karşıya geçmek istemesi sonrası trafik kazasının meydana geldiği belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Ertuğrul Dolgunyürek’in aracın sağ çamurluk kısmına ve aynasına çarparak yola savrulduğu aktarıldı. 

Yorumlar (0)