Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı! Dayaktan zor kurtuldu

Antalya’da meydana gelen olayda bir yolcu otobüs ücretinin pahalı olduğunu öne sürerek ücreti ödemeyi reddetti. Şoför ve yolcu arasındaki tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Arkadaşı ile şoföre saldıran öfkeli yolcuya diğer yolculardan tepki geldi.

YAŞAM 16.05.2022, 17:29 17.05.2022, 15:40
Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı! Dayaktan zor kurtuldu

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda bir otobüste yolculuk eden iki arkadaştan bir tanesi ücretin yüksek olduğunu öne sürerek ücreti ödemek istemedi. Bunun üzerine şoför otobüsü durdurdu ve taraflar tartışmaya başladı. Kavga kısa süre sonra yumruklu bir kavgaya döndü. Araç dışına da taşınan kavgada öfkeli yolcu etraftan bulduğu taşları otobüsün camına atmaya başladı. Bu duruma oldukça sinirlenen yolcular kavgaya dahil olarak öfkeli yolcuya saldırmaya başladı.

İfadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler

Olay esnasında bazı duyarlı yolcular da araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Olay sonrasında karakolluk olan öfkeli yolcu ve şoför ifadeleri alınmak üzerine karakola gönderildi. Otobüs içinde yer alan diğer yolcular da başka bir otobüse gönderildi.

“İlk defa böyle bir şeye şahit olduk”

Olaya şahit olan ve akaryakıt istasyonu görevlisi Metin Erden ise şu açıklamalarda bulundu:

Bir firmaya ait otobüs geldi. Burada durdular. Yolculardan bir tanesi ücretini vermemiş ve aralarında bir tartışma çıktı. Biz de sesleri duyarak buraya geldik ve şoföre saldırdıklarını fark ettik. O sırada otobüsün içinde yer alan yolcular inerek kavgaya müdahale etmeye başladılar. Sonra öğrendik ki bir arkadaş ücretini vermemiş. İlk kez böyle bir olayın yaşandığını gördüm. Duyarlı yolcular gelerek şoförü kurtardılar. Daha sonra emniyet güçleri gelerek ifadelerini almak üzere karakola götürdüler.

Yorumlar (0)