Operasyon bölgelerinde 10 terörist öldürüldü

MSB’den aktarılan bilgiye göre Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı operasyon bölgelerinde kahraman Türk askerlerine saldırı hazırlığında olan 10 PKK/YPG’li terörist öldürüldü.

GÜNDEM 11.05.2022, 11:59 11.05.2022, 15:15
Operasyon bölgelerinde 10 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşıma göre operasyon bölgelerinde saldırı hazırlığında olan teröristler etkisiz hale getirildi. Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı operasyon bölgelerindeki 10 terörist, kahraman komandoların etkin gözlemi ve hızı müdahalesi ile öldürüldü. Teröristler, tespit edildikleri anda gereken yapıldı. MSB, hudut koruyucularının görsellerini de paylaşmayı ihmal etmedi.



Kahraman komandolar göz açtırmıyor

Hududu korumak için operasyon bölgelerinde gece gündüz gözünü kırpmayan kahraman komandolar, teröristlere ve destekçilerine göz açtırmıyor. Yurt içinde başlatılan Eren Kış Operasyonları sınırları içeriden korurken sınır ötesinde başlatılan operasyonlar ve kurulan askeri üsler sayesinde de sınırlar, dışarıdan korunuyor. Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı, operasyonlardaki gelişmelerin ayrıntılarını sosyal medya üzerinden duyuruyor.

Yorumlar (0)