Ferhat Güzel, sevgilisinden şikâyetçi oldu… “Bir erkek vuruyor sandım”

Sevgilisi Nurten Aksoy ile çalkantılı bir aşk hayatı yaşayan türkücü Ferhat Güzel, darp edildiğini iddia ederek hâkim karşısına çıktı.

MAGAZİN 11.05.2022, 12:18 11.05.2022, 18:07
Ferhat Güzel, sevgilisinden şikâyetçi oldu… “Bir erkek vuruyor sandım”

Bir süredir birliktelik yaşayan Ferhat Güzel ve Nurten Aksoy, sık sık yaşadıkları tartışmalarla basında yer buluyordu. Geçtiğimiz yaz ayında yine bir tartışma sonrası karakola giderek birbirlerinden şikâyetçi olan çift, şikâyetlerini mahkemeye taşıdı. Konuyla ilgili devreye giren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dava hakkında hazırladığı iddianamede Nurten Aksoy hakkında ‘basit yaralama, ‘mala zarar verme’ ve ‘tehdit’ suçlamalarını yöneltti. Nurten Aksoy’un ifadeleri doğrultusunda Ferhat Güzel hakkında da ‘hakaret’ ve ‘basit yaralama’ suçundan cezalandırılması istendi. 

İki taraf da şikâyetlerini geri çekmeyince olay mahkemeye taşındı

Ünlü türkücü Ferhat Güzel, geçen yaz ayından yaşanan olayda Nurten Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya maruz kaldığını açıklamıştı. Karakola giderek yaşananları anlatan Güzel, Aksoy’dan şikâyetçi olmuştu. Karakolda ifade veren Nurten Aksoy ise Ferhat Güzel’in kendisine saldırdığını belirterek şikâyette bulunmuştu. İki tarafından da şikâyetlerinde geri adım atmamaları üzerine konuyla ilgili iddianame hazırlanarak mahkemeye sunuldu. 

Nurten Aksoy, duruşmaya avukatsız katıldı

Birbirlerinden şikâyetçi olan Ferhat Güzel ve Nurten Aksoy’un davası bugün başladı. Tutuksuz müşteki sanık konumunda bulunan Ferhat Güzel, avukatı ile birlikte duruşmada hazır bulundu. Nurten Aksoy ise avukatsız bir şekilde mahkeme karşısına çıktı. 

“Tatildeyken tüm mallarıma haciz konulduğu haberi geldi”

Mahkeme karşısında yaşananları anlatan Ferhat Güzel, Nurten Aksoy ile tatil amaçlı Bodrum’a gittiklerini belirterek, “Tatildeyken tüm mallarıma haciz konulduğu haberi geldi. Gayrimenkullerim gitmiş, kredi kartlarım gitmiş. Ne olduğunu anlayamadım. Tatil bitti, İstanbul’a döndük. Bu olayın üzerine gitmek istedim. Adliyeye gittim, araştırmalar yaptım. Nurten Aksoy benimle birlikte bu olayları araştırmaya gelmek istemedi. Sonradan anladım ki, Nurten Aksoy tarafından hakkında icra takibi başlatılmış ve tüm mallarıma tedbir konulmuş” şeklinde konuştu. 

“Benden 30 bin lira para istedi”

Olayı öğrenir öğrenmez Nurten Aksoy’u aradığını dile getiren Güzel, “Durumu anlattım, ‘Bunlar doğru mu?’ diye sordum, hafif güldü, yalanladı. ‘Avukatıma şimdi haber veriyorum, olayı düzeltiyorum’ dedi. Öyle deyince benden para koparma peşinde olduklarını sezdim zaten. Taksim’de kendisi ile bir araya geldik, 30 bin lira para istedi. Bu parayı verirsem icra takibini ortadan kaldıracakmış. Para falan vermedim. Mekânı terk ederken arkamdan bana bir anda saldırmaya başladı. Tekme, tokat vuruyordu. Ne olduğunu anlayamadım. Döndüm, evime gittim. Eve gidene kadar peşimi bırakmadı. Eve girmek istedi, müsaade etmedim, bende ne kadar eşyası varsa dışarı attım” ifadelerini kullandı. 

“Kapıyı aralar aralamaz yine saldırıya uğradım”

Açıklamalarına devam eden Ferhat Güzel, “Tüm eşyalarını dışarıya atınca bu kez eşofmanlarının evde kaldığını ve almak istediğini söyledi. Öyle deyince kapıyı araladım. Kapıyı aralar aralamaz yine saldırıya uğradım. İçeri girdi, her yerime vurmaya başladı. O sırada telefonum yere düştü. Telefonumu aldı paramparça etti. Evdeki eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Ben kendisini yatıştırmaya çalıştıkça daha da beter oldu. Psikolojisi yerinde değildi, yerdeki kırık camları alıp kendisine zarar vermeye çalıştı. Durumu fark edince kendisini kontrol altına alabilmek için sarıldım. Yanında bir bıçak varmış. Zor bela kendisini dışarı attım. Hemen arkasından kapıyı kapattım”  şeklinde konuştu. 

“Eline geçirdiği poşetle yüzüme çok sert bir şekilde vurdu”

“Kendisi kapının dışından bağırmaya devam etti” diyerek sözlerine devam eden Ferhat Güzel, “Kendisine artık gitmesini söyledim. ‘Benim seninle işim burada bitti’ dedim. Kapıyı bir kez daha aralayınca eline geçirdiği poşetle yüzüme çok sert bir şekilde vurdu. O an öyle bir vurdu, ben bir erkek saldırıyor zannettim. O anda şans eseri polis araçları bizim bölgemizden geçiyordu. Nurten Aksoy bana vurunca burnum şişti. Hastaneye giderek tedavi altına alındım. Sonrasında polis ekiplerine durumu anlatarak şikâyetçi oldum” dedi.

“Ferhat Güzel anlattığı her şey yalandan ibarettir”

Yaşananları mahkeme karşısında anlatan Nurten Aksoy ise Ferhat Güzel’in iddialarını reddetti. Güzel ile bir süredir tartışma yaşadıklarını belirten Aksoy, “Ferhat Güzel anlattığı her şey yalandan ibarettir. Mahkeme karşısında kendi yaptıklarını anlatacak hali yok. Biz kendisi ile yaklaşık olarak 4 yıl beraberlik yaşadık. Ben kendisine, ‘Ya evlenelim ya da ayrılalım’ dedim. Geçmiş dönemde bazı anlaşmazlıklarımız sebebiyle kendisini 2 kez icraya vermiştim. Sonrasında bir orta yol bulmuştuk. Bana karşı devamlı olarak yanlış muamelelerini sürdürdüğü için bu kez icrayı geri çekmeye sıcak bakmadım” ifadelerini kullandı. 

“Bıçak olayı tamamen hayal ürünü”

Mekân çıkışı kendisine saldırmadığını belirten Nurten Aksoy, “Ortada bir saldırı yoktu. Mekânda konuştuk ardından zaten birlikte çıktık. Ben taksi ile gitmek istedim. Taksiye beraber bindik ve 4 sene yaşadığımız eve birlikte gittik. Eşyalarımı toparlarken icra takibini kaldırmamı istedi. Böylelikle ilişkimizde yeni bir sayfa açabileceğimizi söyledi. Ben bu teklifi kabul etmedim. Kabul etmeyince bir anda sinirlendi. Tartışma kısa sürede büyüdü. Ses tonu çok yükselmişti. Beni darp etmeye başladı. Kolumu kapı arasına soktu, ısırarak paramparça etti. Bacağımı da eline aldığı çıta ile darp etti. Koşarak aşağı kata indim. Bu kez beni kolumdan tutup evden dışarı attı. Bende bıçak falan yoktu. Eve en ufak bir zararım da olmamıştı. Bıçak olayı tamamen hayal ürünü. Ben kimseye tehditler savurmadım, kimsenin de evine zarar vermedim. Bu iddiaların tamamı hayal ürünüdür” şeklinde konuştu. 

Mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi

Ferhat Güzel ve Nurten Aksoy’un ifadelerini dinleyen mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. Mahkeme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nurten Aksoy, “Bu adam, bu iddialar ile bir kez daha kendisine çıkar sağlayacak. Bir iş kapısı yaratma derdinde. Kendisinin tek derdi de zaten bu. Mahkemede birçok yalan ifadede bulundu ve bana iftiralar attı. Kendisi benim üzerimden bir kez daha basının gündemine gelmeyi ve kendi reklamını yapmayı istiyor” dedi.

Yorumlar (1)
AKM 2 yıl önce
ya Ferhat bizde seni adam zan ettik vurdunmu ses getireceksin gardaş utan valla tüh sana be erkekliğin yüz karası