Nadira'nın abisinden mesaj var!

Şirin Ünal'ın evinde silahından çıkan kurşunla vefat eden Nadira Kadirova'nın şüpheli intihar davasıyla ilgili ilginç gelişme!

GÜNDEM 19.10.2019, 17:33 19.10.2019, 17:43
Nadira'nın abisinden mesaj var!

AK Parti milletvekili Şirin Ünal’ın evinde, Ünal’ın silahından çıkan kurşunla şüpheli şekilde intihar eden Nadira Kadirova’nın abisi Muhammed Kadirova’ya ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlandı.

Metin Cihan’a ait sosyal medya hesabında yayınlanan ses kayıtlarının dava sürecini nasıl etkileyeceği ise halen merak konusu.



Ses kaydında Nadira’nın abisi Muhammed Ali Kadirova olduğu iddia edilen kişi “Bu olayın bu dosyaların kolay kolay kapanıp gitmesine izin vermeyin. Lütfen bu sesli mesajlarımı sosyal medyada paylaşın. Bu zengin insanlar nereye kadar fakirlerin kızlarını, bacılarını, çoluk çocuklarını öldürürler? Hiçbir şey olmamış gibi fuhuş iftiraları atıyorlar.Adalet nerede? Türkiye Cumhuriyeti’ndeki adalet nerede?”  diye soruyor.



Kaydın devamında ön plana çıkan bir başka ifadesi ise “Benim kız kardeşimi öldürdüler.  Müslüman Müslümanı öldürür mü? Vahşi insan, insan demeye de dilim varmıyor.” şeklinde kaydedildi.



Kayıtlarında sonunda gözyaşlarına boğularak “lütfen paylaşın, bu insan cezasız kalmasın.” ifadelerine yer veriliyor.


 

Yorumlar (0)