MSB'den "Zeytin Dalı" videosu!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) Zeytin Dalı Harekâtı'nın 3'üncü yıl dönümü sebebiyle özel bir video hazırladı.

GÜNDEM 20.01.2021, 13:19 21.01.2021, 09:11
MSB'den "Zeytin Dalı" videosu!

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), kahraman TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ve SMO'nun (Suriye Milli Ordusu) Suriye'nin kuzeybatısında yer alan Afrin'de PKK/YPG bölücü terör örgütünün varlığını bitirmek, Türkiye'nin güneyinde oluşturulmak istenen terör koridorunu yıkmak ve sınırların güvenliğini korumak için planlandığı şekliyle ve başarıyla tamamladığı büyük operasyon Zeytin Dalı Harekatı'nın üçüncü yıl dönümüne özel bir video hazırladı.

Millî Savunma Bakanlığının sosyal medya platformu Twitter'daki "" hesabından yayımlanan videoda Zeytin Dalı Harekatı'nın özeti yer alıyor.

Paylaşımda ise Millî Savunma Bakanlığı, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin Türkiye'nin güneyinde oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın üçüncü sene-i devriyesinde aziz şehitleri rahmetle andıklarını, kahraman gazilere mutlu, uzun ve sağlıklı ömürler dilediklerini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nın üçüncü yıl dönümü için özel olarak hazırlanan ve 2 dakika 35 saniye süren videoda harekatın neden başladığı, harekat kapsamında neler yapıldığı ve sonuçlarının ne olduğu özet olarak anlatılıyor.

Yorumlar (0)