Mesut Özil, Katar Emiri Şeyh Tamim ile görüştü 

Katar’a seyahat eden Mesut Özil, Katar Emiri Şeyh Tamim ile görüştü. Emir’in huzurunda çekilen fotoğraf, kısa sürede pek çok Katarlı tarafından yüz binlerce kez paylaşıldı.  

GÜNDEM 02.09.2021, 10:44 03.09.2021, 09:27
Mesut Özil, Katar Emiri Şeyh Tamim ile görüştü 

Seyahat amacıyla Katar’da bulunan Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, Katar Emiri Şeyh Tamim ve Katarlı yöneticiler ile görüştü. Tamim’in makamında ağırladığı Özil, Katarlı yetkililerle sık sık fotoğraf çekildi. Gezi ve akşam yemeği sırasında birlikte fotoğraf çekilen Mesut Özil ve Katarlı yetkililer, o kareleri sosyal medyada sık sık paylaştı.  



Katarlılar Mesut Özil’i yüz binlerce kez paylaştı 

Katar’ın yerel medyasında çıkan haberlerde Şeyh Tamim’in Özil’i Emirlik Divanı’nda kabul ettiği belirtilirken ünlü futbolcu aynı zamanda başkent Doha’daki Aspetar Spor Hastanesi’ni de ziyaret etti. Mesut Özil ve Katarlı yöneticilerin fotoğrafları, Katarlı vatandaşlar tarafından sosyal medyada yüz binlerce kez paylaşıldı ve beğeni yağmuruna tutuldu. 



Mesut Özil, daha önce yaptığı basın açıklamasında, 2020 Dünya Kupası’nın Katar’da düzenlenmesinden ötürü mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirtmişti. 





Yorumlar (0)