Kaldırımda yürüyordu, başına düşen cisimle neye uğradığını şaşırdı

Denizli’de sabahın erken vakitlerinde evinden çıkarak işine gitmeye çalışan genç kız, kaldırımda yürüdüğü sırada inşaat durumundaki bir binadan başına gelen cisimle yaralandı.

GÜNDEM 19.05.2022, 16:19 20.05.2022, 14:00
Kaldırımda yürüyordu, başına düşen cisimle neye uğradığını şaşırdı

Yaşanan olay, Pamukkale’nin Topraklık bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilendirmelere göre, evinden çıkarak iş yerine gitmek için yola koyulan F.K(18) kaldırımda yürürken inşaatı süren bir binanın önünden geçti. O sırada telefonla görüşen F.K, binanın üst kısımlarından aşağı düşen bir nesnenin kafasına çarpmasıyla kanlar içerisinde kaldı. Başına gelen cisimle şok yaşayan genç kız bir anda bağırmaya başladı. Çevrede bulunan kişiler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunarak, genç kıza müdahale etti.

Olay Yeri İnceleme cismi arıyor

Alınan ihbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık personelleri yaralıya ilk müdahaleyi ayakta gerçekleştirdi. Daha sonrasında ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bunun yanı sıra genç kızın başına hangi cismin nasıl ve ne şekilde düştüğüne dair Olay Yeri İnceleme birimleri araştırma gerçekleştirdi.

Genç kızın çığlıkları tüm sokakta yankılandı

Çevrede bulunan vatandaşlardan Ahmet Çakan, bir anda ne olduğunu anlayamadıklarını belirterek, “Ben o esnada okula doğru gidiyordum, bir bağırtı işittim. Arkama baktığımda bir genç kız kafasını tutmuş, bağırıyordu. Bende hemen olay yerine gittim. Gördüğüm kadarıyla kızın başında ciddi bir kanama vardı. Daha sonrasında bina inşaatından bir cisim düştüğü söylendi. İnşaatta da tedbirler alınmış. Çevredekiler falan herkes olay yerine geldi. İlk müdahale burada gerçekleşti. Sonrasında ambulans ulaştı ve hastaneye sevk edildi. Duyduğum kadarıyla kızın durumunda sorun yokmuş. Allah acil şifalar versin” şeklinde ifade etti.

Korku dolu anlar kamerada

Diğer yandan genç kızın başına gelen olay sonrasında bir iş yerinin güvenlik kamerasının yaşanan olayı anbean görüntülediği ortaya çıktı. Görüntülerde korku dolu bir şekilde genç kızın başını tuttuğu daha sonra ise çevredekilerin yardıma koşması ve ambulansa götürülmesi de yer alıyor.

Yorumlar (0)