Kadınları fuhuşa zorlayan ‘Palalı Sabri’ çetesine operasyon: 62 kadın kurtarıldı

İstanbul’da düzenlenmiş olan operasyonda yabancı uyruklu olan 62 kadını gece kulüplerinde çalışmaya zorlayıp fuhşa zorladıkları gerekçesiyle 6 kişiye gözaltı yapıldı. Yakalanan kişilerin elebaşı olduğu sebebiyle, Gezi olayları esnasında pala ile göstericilere saldırdığı için “Palalı Sabri” adıyla bilinen Sabri Çelebi aranıyor.

GÜNDEM 13.09.2021, 12:59
Kadınları fuhuşa zorlayan ‘Palalı Sabri’ çetesine operasyon: 62 kadın kurtarıldı

İstanbul’da Beşiktaş ve Beyoğlu’nda gece kulüplerine düzenlenmiş olan operasyonlarda çoğunluğu Fas uyruklu olan 62 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

Pasaportlarına el koyularak fuhuşa zorlamışlar

İş vaadiyle getirilmiş olan yabancı uyruklu kadınların cep telefonu ve pasaportlarına el koyularak fuhuşa zorlandıkları belirlendi.

6 kişi gözaltına alındı

Çeteye ait yerlerde tutularak VİP araçlarla gece kulübüne götürülüp getirilen kadınların polis baskınından korundukları görüldü.

Elebaşı “Palalı Sabri”

Çetenin elebaşı olan ismin gezi olayları esnasında göstericilere palayla saldırdığından “Palalı Sabri” ismiyle bilinen Sabri Çelebi olduğu tespit edildi.

Kasten yaralama suçuyla 3 yıl ceza almış

Gezi olayları esnasında “kasten yaralama” suçuyla 3 sene hapis cezasına çarptırılan “Palalı Sabri”nin yurt dışında olduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)