İnşaat malzemelerinin bulunduğu depo kül oldu!

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan bir depoda, gece saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saat devam eden müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Alevlere teslim olan depodaki birçok ahşap palet, kül olurken bir kamyon ise kullanılamaz duruma geldi.

GÜNDEM 23.07.2022, 12:12 25.07.2022, 09:11
İnşaat malzemelerinin bulunduğu depo kül oldu!

İddiaya göre, Yahşihan ilçesindeki Kadıoğlu Mahallesi'nde yer alan inşaat malzemelerin bulunduğu depo, henüz belirlenemeyen bir sebeple gece saatlerinde yanmaya başladı. 

Depodaki kamyon, kullanılamaz duruma geldi

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yönelik ihbar sonrasında olay yerinde çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde, polis ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı.

Yahşihan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin, 4 saatlik çalışmasından sonra yangın, kontrol altına alındı. Büyük oranda maddi hasarın ortaya çıktığı yangının ardından depoda soğutma çalışması yapıldı. Depoda bulunan birçok ahşap palet kül olurken, bir kamyon ise kullanılamaz duruma geldi.

Bir itfaiye eri alevlerden çıkan dumandan etkilendi

Depo bekçisi E.D., polis ekipleri tarafından ifadesinin alınması sonrasında emniyete götürüldü. Söndürme çalışmaları esnasında dumandan etkilenen bir itfaiye personeline de ambulansta müdahale edildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından tahkikat yapıldı. Yangına yönelik inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)