Güpegündüz yolda yürüyen kadının burnunu böyle kırdı

Bursa’da bir şahıs, gündüz saatlerinde yolda yürüyen abla kardeşe saldırı gerçekleştirdi. Yakında nişanı olacak olan ablanın burnu kırılırken, yaşananlar çevredeki kameraya yansıdı.

GÜNDEM 22.12.2021, 16:41 23.12.2021, 10:50
Güpegündüz yolda yürüyen kadının burnunu böyle kırdı

Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı olan Demetevler Mahallesi'nde yaşandı. 

Tanımadığı kadına sebepsiz yere yumruk attı

İddiaya göre Mert D. isimli saldırgan, güpegündüz alışverişten gelen ve herhangi bir tanışıklığı olmadığı abla-kardeşe nedensiz yere yumruk attı.

Ne olduğunu anlayamayan talihsiz kadın, aniden kanlar içerisinde yerde kaldı. Kardeşi ise çevrede bulunan vatandaşlardan yardım talep etti. Olayı fark eden mahalleli, Mert D. isimli saldırganı linç etmeye kalktı. Linç edilmeye çalışılan şahıs, cadde esnafı tarafından kahvehaneye alındı. Esnaf ardından polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içinde sağlık ve polis ekipleri olay yerine gelirken, yumruk neticesinde burnu kırılan kadın, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kestel Devlet Hastanesinde tedavi altına aldı.

İlk vukuatı değil

Kahvehane sahibince polise teslim edilen saldırgan Mert D., polis tarafından gözaltına alındı. Yakın zamanda nişanlanacağı öğrenilen ve bu yüzden alışverişe çıkan talihsiz kadının uğradığı saldırı anı, çevrede bulunan iş yerinin kamerasına yansıdı. Öte yandan daha önce de saldırgan Mert D.'nin, farklı bir kadına arkadan yaklaşarak yumruk attığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Mahalle sakinlerinin anlattıklarına göre, kısa bir süre önce saldırgan Mert D.'nin, tırnak makasıyla bir diş hekimini yaraladığı, lise öğrencisini bıçakladığı ve kısa bir süre cezaevinde yattıktan sonra serbest bırakıldığı aktarıldı.

Yorumlar (0)