Firari FETÖ'cü albay Şaban Demiraslan saklandığı evde yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne ilişkin kritik bir operasyon daha gerçekleştirildi. Operasyonla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "15 Temmuz hain darbe girişiminde "topçu ve füze okul komutanlığında" albay olarak görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi Şaban Demiraslan, düzenlenen operasyon ile Aksaray'da saklandığı evde yakalandı" şeklinde ifadeler kullandı.

GÜNDEM 28.09.2023, 12:55 28.09.2023, 13:15
Firari FETÖ'cü albay Şaban Demiraslan saklandığı evde yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Fetullahçı Terör Örgütü'ne ilişkin kritik bir operasyonun daha gerçekleştirildiğini ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü albay Şaban Demir Aslan’ın düzenlenen operasyonla Aksaray'da saklandığı evde yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz hain darbe girişiminde ‘topçu ve füze okul komutanlığında’ albay olarak görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ üyesi Şaban Demiraslan, düzenlenen operasyon ile Aksaray'da saklandığı evde yakalandı

15 Temmuz hain darbe girişiminde Polatlı 58. Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığındaki eylemlere yönelik 328 sanığın yargılandığı dava kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü albay Şaban Demiraslan düzenlenen operasyonda yakalanarak adalete teslim edilmiştir. Operasyonu gerçekleştiren Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığımız ile Aksaray İl Jandarma Komutanlığımızı tebrik ederim.

4 ayda 1683 FETÖ operasyonu yapıldı

1 Haziran – 26 Eylül tarihleri arasında FETÖ üyelerine yönelik bin 683 operasyon yapıldı. Operasyonlar kapsamında 2 bin 500 kişi yalanarak gözaltına alınırken 500’ü tutuklandı.

"Mücadelemiz devam edecek"

Masum vatandaşlarımızın üzerine ateş açan hain FETÖ’cülerin inlerine giriyor ve her birini tek tek yakalayarak adalete teslim ediyoruz. Terör örgütleri ile mücadelemiz kararlılık ve azimle devam edecek."

Yorumlar (0)