Fahrettin Koca'ya, AK Parti kongreleri soruldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, muhalefet tarafından sıklıkla dile getirilen AK Parti kongrelerine ilişkin soruya, "Bu olayı daha fazla gündemde tutmanın faydası yok" şeklinde yanıt verdi.

GÜNDEM 30.03.2021, 17:40 30.03.2021, 18:27
Fahrettin Koca'ya, AK Parti kongreleri soruldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde vaka sayılarının artmasıyla gündemdeki sıcaklığını koruyan AK Parti kongrelerine ilişkin soruyu yanıtladı.

“Gündemde tutmanın kimseye faydası yok”

Yapılan kongrelerin gündemde tutulmasının kimseye yarar sağlamayacağını ifade eden Fahrettin Koca, buradan bir ayrıcalık hikâyesi çıkarma çabalarının doğru olmadığını söyledi.

Virüsün kapalı ortamlarda bulaştığını bildiklerini aktaran Koca, bu bilgilendirmede herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını, bu yüzden koronavirüsle mücadelede herkesin, sorumluluklarının farkında olması gerektiğine dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Şu ana kadar Bilim Kurulu üyelerimizle beraber virüsün, kapalı ortamlarda bulaştığını biliyoruz. Bu detayda herhangi bir değişiklik yok o yüzden herkesin bu pandemiyle mücadelede üzerine düşen sorumlulukların gereğini yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu olaydan bir ayrıcalık çıkarma hikayesi oluşturmanın doğru olmadığını söylemek istiyorum.”

Yorumlar (0)